10 de desembre del 2014

Quinze centres educatius de l’Ebre fan volar estels a favor dels drets humans



TORTOSA (Baix Ebre).- Un total de 15 centres educatius de les Terres de l’Ebre han participat aquest dimecres en l’activitat “Fem volar estels”, tot coincidint amb la celebració del Dia Mundial dels Drets Humans. En el marc de la commemoració del Tricentenari, el departament d’Ensenyament va proposar als centres l’enlairament d’estels elaborats pels mateixos alumnes dels centres educatius. Aquests estels portaven missatges relacionats amb la pau i els drets humans. Així ho ha explicat el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Antoni Martí, qui també ha remarcat que amb aquesta activitat també s’ha volgut reivindicar els drets de Catalunya com a país.

En aquest sentit, Martí ha explicat que l’any 1775 es va prohibir als xiquets volar estels, una activitat pròpia de l’època. Una de les escoles que ha participat en l’activitat ha estat l’escola de Remolins de Tortosa. La seua directora, Eugènia Vela, ha explicat que el contingut de l’activitat és va tractar tant a les àrees de plàstica com de valors. Dos alumnes de l’escola de Remolins han explicat quin tipus de missatge recullien els estels.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta