18 de desembre del 2014

Tortosa anuncia l'obertura dissabte del renovat carrer Montcada i de l'aparcament soterrat del nucli antic


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha anunciat aquest dijous que el proper dissabte, 20 de desembre, es reobrirà a la circulació de vehicles els carrers Montcada, Bonaire, i la plaça Montserrat, una vegada que hauran acabat el gruix de les obres de reurbanització. A més, el mateix dissabte també iniciarà la seua activitat el nou aparcament soterrat del carrer Montcada. En paral·lel, l’Ajuntament ha reordenat la circulació dels carrers Montcada, Nou del Vall i del Vall, que invertiran el sentit de circulació als efectes de millorar la mobilitat en tot aquest àmbit del centre històric. Per tant, el consistori ha fet una crida als conductors a què atenguin la nova senyalització viària i les indicacions dels agents de la Policia Local.

Després de més de quatre anys d’obres, l’aparcament soterrat del carrer Montcada ja està acabat, i obrirà al públic aquest dissabte. L'obra de l’aparcament ha estat d'extrema complexitat per la seua ubicació, al bell mig del nucli antic, i ha suposat una inversió de cinc milions d’euros. El nou pàrquing incorpora 197 places d'aparcament de pagament, distribuïdes en dues plantes. A partir de les dues actuacions, l’Ajuntament ha previst reordenar el trànsit i invertirà el sentit dels carrers Montcada i del Vall. Així, ara el carrer Montcada serà d’entrada al nucli antic i al mateix pàrquing, mentre que el carrer del Vall serà de sortida.

El responsable de la concessionària ACSA, Manuel Delgado, va explicar que el nou aparcament està destinat a la rotació i als abonaments diversos, que inclouen el lloguer mensual de places. Delgado confia que la gent siga "sensible" a la importància de disposar d'aquest servei, i ha explicat que l'empresa iniciarà una campanya de promoció per fer-lo atractiu a comerciants, veïns i usuaris de la zona. També va dir que les tarifes seran semblants a les dels altres pàrquings de la ciutat. D'altra banda, la Generalitat ha explicat que l'edifici de les delegacions, amb el projecte “reformulat i adaptat al context econòmic actual”, es podria incloure al pressupost del 2015, perquè les obres puguen començar al segon semestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta