9 de desembre del 2014

Tortosa millora el ferm de la plaça Joaquim Bau i d'alguns carrers del Centre i del Temple



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat aquests dies els treballs de reparació i asfaltat de carrers en diversos barris de la ciutat. Es tracta d'una intervenció programada i prevista de reposició del ferm en els carrers Lamote de Grignon, Montserrat Viladrich, Rierol de Caputxins, Mas de Barberans i plaça Joaquim Bau. A aquestes actuacions se n'ha afegit una altra al carrer Ferran d'Aragó, amb importants afectacions sobre el ferm, conseqüència de les últimes pluges. També s'ha fet una reparació parcial a la Rambla Felip Pedrell, en el tram comprès entre els carrers Ramon Berenguer IV i plaça Barcelona.

Finalment, també s'ha asfaltat el tram de la plaça Pont de Pedra que dóna accés al carrer Bonaire, plaça Montserrat i carrer Montcada, les obres d'urbanització dels quals estan a punt de finalitzar. En total s'ha asfaltat una superfície superior als 6.400 metres quadrats. L'actuació realitzada aquesta setmana, bàsicament als barris de Ferreries, Centre i Temple, complementen les fetes a primers d'aquest any a Remolins i Ferreries. Aquests treballs es completaran properament, segons l'Ajuntament, amb nous treballs de manteniment i millora de la via pública.

Imatge Ajuntament de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta