12 de gener del 2015

Adam Tomàs (ERC) promet dedicació exclusiva a l’alcaldia d’Amposta i assegura no tenir cap pacte preelectoral amb el PSC



AMPOSTA (Montsià).- El portaveu d’ERC a Amposta, Adam Tomàs, ha afirmat aquest dilluns que ha arribat el moment de trencar els 28 anys de majoria de govern de Convergència i Unió (CiU) a la capital del Montsià. De fet, en cap cas ha descartat un acord post-electoral amb el PSC. Tomàs ha assenyalat que els republicans estan en condicions de poder guanyar les municipals del 24 de maig, i ha proclamat que a Amposta hi ha la voluntat majoritària d’un canvi de cicle polític. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el candidat republicà a l’alcaldia ha remarcat que tenen molta gent preparada per sumar-se al projecte d’ERC, i ha advertit que la ciutadania no hauria de permetre un resultat que perpetués CiU al govern d’Amposta durant un total de 32 anys. De la mateixa manera, Tomàs s’ha compromès a dedicar-se exclusivament a l’alcaldia d’Amposta, i de no estar-se més de vuit anys a l’Ajuntament, si guanya les eleccions del maig.

En la mateixa entrevista, Tomàs ha afirmat que ERC encara no ha parlat amb el PSC de l’endemà de les eleccions i d’un possible pacte de govern. Amb tot, el candidat republicà ha assenyalat que no tindrà cap problema en acceptar el suport dels partits que estiguen disposats a tirar endavant el seu programa de govern. De fet, ha proposat que els portaveus de l’oposició es puguen incorporar a la junta de govern local.

Finalment, Tomàs ha assegurat que ERC tampoc ha tingut converses amb CiU, i que és una falta de respecte a la ciutadania fer pactes abans de les eleccions municipals.

ERC confia que l’Estat invalidarà el catàleg de llocs de treball d’Amposta

El republicà Adam Tomàs ha tornat a reclamar aquest dilluns la retirada del nou catàleg de llocs de treball de l’Ajuntament d’Amposta, després que l’alcalde confirmés divendres que el govern municipal no pensa fer marxa enrere. El portaveu d’Esquerra ha afirmat que el catàleg té l’aval de la Diputació de Tarragona perquè l’informe que va demanar l’Ajuntament és “un vestit fet a mida”, durant quatre anys, de les necessitats de l’equip de govern de Manel Ferré. Tomàs també ha dit que estan convençut que la Subdelegació del Govern de l’Estat invalidarà el nou catàleg de llocs de treball. De la mateixa manera, el regidor d’ERC ha assenyalat que el comitè unitari de personal va donar suport a la relació valorada de llocs de treball perquè el govern municipal no els va ensenyar prèviament l’informe desfavorable que havien fet la secretària i la interventora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta