26 de gener del 2015

El govern d’Amposta aprova la moció d’ERC que reclamava una auditoria de l’Hospital Comarcal dels darrers sis anys



AMPOSTA (Montsià).- Després d’un llarg i tens debat, el ple de l’Ajuntament d’Amposta ha aprovat aquest dilluns per unanimitat la moció del grup municipal d’ERC que demanava una auditoria de l’Hospital Comarcal del Montsià i de la Fundació Privada de Serveis Socials del Montsià dels anys 2009 a 2014. El portaveu d’ERC, Adam Tomàs, va explicar que presentaven la moció pel “bé de la transparència” i després que l’auditoria encarregada pel mateix Hospital Comarcal sobre la gestió i activitats de l’any 2013 conclogués que s’havien fet 16 contractacions irregulars per un valor de més de 4 milions d'euros”.

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha afirmat que no hi ha res a amagar i que no tenien cap problema en aprovar la moció d’ERC per fer l’auditoria. En aquest sentit, minuts abans del ple, Ferré assenyalava que allò que l’auditoria del 2013 va trobar són “incidències administratives” i recomanacions que es van portar aprovació per resoldre’les i que en aquell moment ERC és va abstenir.

Ferré també ha lamentat el portaveu d’ERC Amposta critiqui l’opacitat i manca de transparència en qüestions com el de la construcció del mur de la futura residència d’avis d’Amposta, quan els republicans van aprovar el procés de licitació i adjudicació de l’obra.

En el ple d’aquest dilluns també s’ha aprovat, amb els únics vots a favor de l’equip de govern de CiU, l’autorització a l’Hospital Comarcal d’Amposta per la formalització d’un aval bancari de sis milions d’euros a favor de la Fussmont, que s’ha encarregat d’impulsar la residència d’avis d’Amposta. També en el ple ordinari d’aquest mes de gener el Defensor de la Ciutadania d’Amposta, Eloi Toldà, ha presentat el seu darrer informe abans de deixar el càrrec. Toldà ha aprofitat l’ocasió per demanar a l’administració que contesti per escrit les sol·licituds que els faci arribar ciutadania per millorar el servei. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta