28 de gener del 2015

El secretari general del PP de Tortosa dóna suport a Xavier Dalmau perquè torne a ser el candidat



TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari general del PP de Tortosa, Jaume Solé Purcalla, ha donat aquest dimecres el seu suport perquè l’actual regidor del grup municipal, Xavier Dalmau, puga tornar a ser el candidat del partit a les eleccions del 24 de maig. Solé ha explicat que encara no han decidit qui serà l’alcaldable del PP a la capital del Baix Ebre, però ha recordat que Dalmau és qui ha tirat del carro del partit durant aquest mandat, quan els populars han hagut de patir “desgràcies” com la mort de Juan Manuel Fabra, un dels seus referents polítics, o la dimissió de l’anterior president local, Pau Fernández. El dirigent ha assenyalat que el Partit Popular ha estat sense estructura al municipi durant molts de mesos, i que Dalmau els ha demostrat que és el regidor i també “l’alcalde que necessita Tortosa”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Solé ha repassat l’actualitat municipal i ha celebrat que el govern municipal haja assumit la proposta del PP de fer zones verdes d’aparcament per a residents, a partir de la que el proper 2 de febrer entrarà en funcionament al barri del Rastre. A més, el secretari general del PP ha assenyalat que el seu grup municipal es mantindrà a la taula de negociació per al nou projecte de piscines, sempre que siga una actuació positiva per al municipi. De fet, Solé ha lamentat que el PSC i Iniciativa no participen d’aquest intent per assolir el consens, i els ha acusat de posar els interessos partidistes per davant de l’interès general.

Finalment, Solé ha defensat la necessitat de mantenir el monument de la Batalla de l’Ebre, tot considerant que ja no conserva elements franquistes. En aquest sentit, ha apostat per reconvertir-lo en un monument a la pau i a la memòria de totes les persones que van perdre la vida en una batalla “absurda i inútil”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta