26 de gener del 2015

ERC i ICV rebutgen la proposta del PSC de fer un ple sobre l’estat de Tortosa en precampanya


TORTOSA (Baix Ebre).- Els grups municipals d’ERC i Iniciativa-Entesa per Tortosa han difós aquest dilluns a la tarda un comunicat conjunt, en què responen la petició del portaveu del PSC i candidat a l’alcaldia, Enric Roig, per forçar la convocatòria d’un ple extraordinari sobre l’estat de la ciutat. Segons Esquerra i Iniciativa, la proposta de Roig s’ha limitat a “converses informals”, que no havien estat concretades en cap acord. ERC i ICV consideren que el ple extraordinari sobre l'estat de la ciutat és un instrument útil, però que just abans d'unes eleccions municipals es convertiria en un debat electoral més de precampanya.

De fet, les dues formacions es comprometen a incorporar, als seus respectius programes, la celebració de plens extraordinaris sobre l'estat de la ciutat durant el proper mandat 2015-2019, en el marc de les propostes per a la millora de la participació ciutadana i la transparència municipal. Finalment, ICV i ERC han demanat “serietat” en les propostes del PSC de Tortosa, i en particular del seu candidat, més enllà dels legítims interessos electorals de cadascú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta