28 de gener del 2015

Esquerra treballa per presentar 42 candidatures a l'Ebre i tanca acords amb Avancem, MES i la FIC


TORTOSA (Baix Ebre).- El president d'ERC a les Terres de l’Ebre, Gervasi Aspa, ha informat aquest dimecres de la jornada municipalista que els republicans celebraran el proper dissabte, 31 de gener, a Rasquera, amb més de 100 càrrecs electes inscrits. Segons Aspa, "la voluntat dels partit és construir una alternativa municipalista des de l’esquerra, que ens porti a consolidar-nos com a segona força política al conjunt de les Terres de l’Ebre". De la mateixa manera, un altre dels objectius serà "trencar les majories de govern de CiU i PP als consells comarcals del Baix Ebre, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta". De fet, Aspa ha confirmat principis d’acord d'ERC de l'Ebre amb formacions com ara Avancem a la Ribera d’Ebre, Moviment d'Esquerres (MES) o la FIC en el cas de Gandesa, en què l'exalcalde Miquel Aubà es presentarà a les eleccions com a candidat republicà.

Així, el dirigent republicà ha fet saber que el partit obrirà el projecte per "sumar persones i col·lectius que treballin per la millora social i la llibertat nacional, així com per la regeneració política dels ajuntaments". L’exemple d’aquesta voluntat de sumar, segons ERC, queda reflectida en els convidats que participaran en el debat organitzat per a la jornada de dissabte, que comptarà amb Magda Casamitjana, responsable de Política Municipal de MES; l'alcalde de Flix, Marc Mur, d’Avancem, i l'exalcalde de Gandesa, Miquel Aubà, de la FIC.

En concret, ERC treballa per tancar 42 llistes electorals a les Terres de l’Ebre, quan les darreres municipals va presentar-hi 34 candidatures. Ara, intentaran presentar 11 candidatures al Montsià (9 el 2011), 12 al Baix Ebre (11 el 2011), 9 a la Terra Alta (6 el 2011) i 10 a la Ribera d’Ebre (8 el 2011).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta