26 de gener del 2015

Joan Castor Gonell optarà a la reelecció com a candidat del PSC a Sant Jaume d'Enveja



SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha donat suport aquest dissabte a Joan Castor Gonell, actual alcalde de Sant Jaume d'Enveja i que optarà a la reelecció en les eleccions del 24 de maig vinent. Gonell va ser escollit dijous en el transcurs de l'assemblea de l'agrupació socialista. En un homenatge que s'ha fet als militants i simpatitzants històrics de l'agrupació, Gonell ha emfatitzat que "les solucions als problemes reals de la gent vénen de la mà dels socialistes". Iceta, per la seua banda, ha recordat la importància estratègica de les Terres de l'Ebre per al PSC, i ha fet una crida a tots els progressistes i gent d'esquerres assegurant que el seu partit "és garantia de justícia social".

"No és moment d'aventures ni de gastar diners en estructures d'Estat", ha dit Gonell, "sinó de millorar l'estat de les infraestructures que necessiten els ciutadans, és el moment d'ajudar les persones, de fer costat als nostres veïns". Per això, ha demanat "més esforç i sacrifici" als companys socialistes del municipi, als quals ha agraït el suport per encapçalar el nou projecte per Sant Jaume.

Joan Castor Gonell és alcalde de Sant Jaume d'Enveja des de 2003 i portaveu del PSC al Consell Comarcal del Montsià, d'on va ser president del 2009 al 2011. També és president del COPATE, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre, i representant de la Federació de Municipis a la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre./ Imatge PSC Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta