9 de gener del 2015

Joan Pere Gómez, candidat de CiU a l'Ametlla de Mar perquè Andreu Martí no repetirà


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).-  L'actual responsable de l'Oficina del Delegat a les Terres de l'Ebre, Joan Pere Gómez, serà el candidat de CiU a l'alcaldia de l'Ametlla de Mar, en substitució de l'actual alcalde, Andreu Martí. Així s'ha donat a conèixer en el transcurs de l'assemblea local de militants de CDC que ha tingut lloc aquest dijous. Cap altre militant ha presentat candidatura, i l’elecció de Gómez s’ha produït des de l’absoluta unanimitat. Per la seua banda, Martí deixa d’encapçalar la candidatura de CiU a l’Ametlla de Mar després de 12 anys com a alcalde i, durant aquest mandat, amb majoria absoluta. Segons Martí, "un ha de ser el suficientment conscient per saber quan entra i quan surt d’una responsabilitat política, malgrat tingui l’energia necessària per continuar".

Per a l’actual alcalde, ara és el moment òptim per al relleu i la seua proposta, avalada per la militància, ha estat optar per Joan Pere Gómez. "La seva amplia experiència política, l’excel·lent feina feta com a director de l’Oficina del Delegat del Govern i el seu tarannà conciliador, participatiu i obert a la ciutadania,  han estat uns dels principals arguments que han validat l’opció de Gómez”, en paraules d’Andreu Martí.

Tanmateix, el president de CDC al Baix Ebre, Lluís Soler, ha volgut destacar "la generositat d’Andreu Martí per fer una passa enrere en el món municipal, en benefici de l’actualització del projecte de CiU a l’Ametlla de Mar amb noves cares i idees". Per a Soler, "Martí ha esdevingut l’alcalde que ha transformat el municipi coster de la Cala amb un referent turístic arreu del territori català, i això fa que avui Martí encara continuarà sent un actiu per al partit". A més, Soler també ha tingut paraules per a Joan Pere Gómez, dient que està convençut que serà el proper alcalde de l’Ametlla de Mar i que "la seva il·lusió, força i entusiasme seran una garantia d’èxit per al municipi".

L’acte també ha comptat amb la participació del coordinador general de CDC, Josep Rull, qui ha donat tot el seu suport i el del partit al nou candidat: "En Joan Pere i jo vàrem començar junts en política a la JNC. Ens uneix una bonica amistat personal i és per això que sé de la passió que sent pel seu poble i pel seu país i la fascinació per treballar per millorar el benestar de les persones. N’estic convençut de que si els caleros i caleres li donen la seva confiança farà un molt bon treball. Li he desitjat molts d’encerts i li he transmès el recolzament de tot el partit a nivell nacional". Rull també ha tingut paraules d’agraïment per a l’actual alcalde, Andreu Martí, per la seua dedicació al municipi de la Cala durant aquests anys.

L’últim parlament de l’assemblea ha estat protagonitzat pel nou cap de llista, Joan Pere Gómez. Així, ha començat agraint a l’actual alcalde la tasca desenvolupada i ha continuat el seu discurs exposant els motius per encapçalar aquest nou projecte municipal: "Durant els darrers anys l’Ametlla ha aconseguit tenir serveis públics que li eren necessaris, en això és indubtable que s’ha fet una bona feina. Ara anem a iniciar una nova etapa on la ciutadania tindrà participació activa en les decisions importants, on els polítics estarem prop de la gent i les seves entitats. Apostarem pels serveis públics de qualitat sense pujar els impostos; serem molt creatius per fer més amb menys; dedicarem gran part dels nostres esforços a promocionar econòmicament el municipi i mantenir en un bon estat el mobiliari urbà i la via pública. Aquests seran els pilars bàsics del projecte que encapçalaré a partir d’avui i estic en el millor moment de la meva vida per fer-ho. I ho faré amb tots vosaltres, ja que vull comptar amb la complicitat de tothom, vull ser l’alcalde de tots", ha dit Gómez. / Imatge CiU Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta