15 de gener del 2015

La Generalitat no concreta si les Terres de l'Ebre s'integraran a les Rodalies del Camp de Tarragona


TORTOSA (Baix Ebre).- En la seua trobada a Tortosa, els delegats al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Joaquim Nin i Xavier Pallarès, han abordats temes comuns que afecten tots dos territoris. Entre d'altres, la qüestió dels dèficits en el transport públic, especialment el ferroviari, tot assenyalant, novament, el desdoblament de la via entre Tarragona i Vandellòs com el principal obstacle per apropar les Terres de l'Ebre amb el Camp de Tarragona i Barcelona. Però no han concretat si, finalment, les Terres de l'Ebre es podran integrar al sistema de rodalies del Camp. Pallarès, però, ha volgut treure pit amb les millores de rutes i preus en les línies de transport amb autobús, i ha destacat que un 80% dels ciutadans ebrencs utilitza el sistema públic per desplaçar-se dins del territori.

En la reunió també han abordat la gratuïtat de l'AP-7 i "dinàmiques per millorar el transport". Nin, per la seua banda, ha informat Pallarès sobre el seguiment de la Pla Director Urbanístic per a la construcció de BCN World que, segons ha avançat, passarà les pròximes setmanes per la Comissió d'Urbanisme de Tarragona. Els dos delegats han anunciat també que reclamaran participar en les reunions del Pla d'Emergència Nuclear de Tarragona (PENTA), com a representants del Govern al territori i per tractar aspectes que permetin "garantir la seguretat". També han abordat la necessitat de coordinar espais i sales d'exposició de la Generalitat per generar un intercanvi cultural entre creadors de tots dos territoris. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta