27 de gener del 2015

La medallista olímpica María Vasco apadrina la Mitja Marató de Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- La propera edició de la Mitja Marató de Tortosa té una convidada de luxe: María Vasco, única medallista olímpica estatal d'atletisme. Aquest dimarts al matí, s'ha desplaçat a Tortosa per participar en la presentació d'aquesta prova atlètica, que es disputarà el proper diumenge 8 de febrer. Amb la presència d'aquesta atleta els organitzadors de la Mitja Marató fan una aposta clara per consolidar l'edició de Tortosa com a cita habitual del circuit Half Marathon Series, del qual també formen part Tarragona, El Vendrell, Salou, Cambrils i l'Ametlla de Mar.


L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha acompanyat María Vasco en la presentació d'aquesta cursa, junt al regidor d'Esports Pere Panisello, el representant de l'empresa Running Solutions, Juanan Hernández, i Xavi Ferré, de l'organització. La cinc vegades olímpica i guanyadora d'una medalla de bronze als Jocs de Sidney ha recordat que va deixar l'atletisme professional fa poc més d'un any i que ara es dedica a entrenar, sense descartar la participació en curses com la de Tortosa. "Per mi és un plaer poder donar suport a aquesta cursa i fer que continuï creixent en nombre de participants." L'edició passada va tenir 700 inscrits.

A preguntes dels periodistes, María Vasco ha dit que li té un "profund respecte a les distàncies", actitud que ha recomanat a tots els aficionats al running. "Jo sóc molt competitiva, però és molt important saber quins són els teus límits".

Els organitzadors de la Mitja de Tortosa han recordat que el traçat és pla, urbà i molt ràpid, tres aspectes que sedueixen molt als runners, que veuen possibilitats de fer bones marques. L'alcalde ha agraït l'aposta de l'empresa organitzadora per Tortosa i ha recordat que aquesta és una activitat que genera un important volum visitants a la ciutat. La Mitja de Tortosa inclou la prova de 21.097 metres i dues més de 10.000 i 5.000 metres. La sortida és a les 10 hores des del Pavelló Poliesportiu del Temple. Informació i inscripcions a halfmarathonseries.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta