29 de gener del 2015

La Policia Local de Tortosa immobilitza més vehicles durant el 2014, tot i fer menys controls



TORTOSA (Baix Ebre).- La Policia Local de Tortosa va fer 19.684 actuacions durant el 2014, una xifra similar a la de l'any anterior. D'aquestes actuacions, una quarta part corresponen a tasques de trànsit, en un any on s'han incrementat un 25% els accidents en vies urbanes, amb dos atropellaments mortals i 13 ferits greus. S'ha fet una aposta per reduir el nombre de controls a vehicles, passant de 309 a 215 i de 9.651 a 3.804 vehicles aturats, amb actuacions més selectives i en punts estratègics. El cap de la Policia Local de Tortosa, Jesús Fernández, ha explicat que això ha permès, per exemple, immobilitzar més vehicles: de 113 a 124.

En la presentació de la memòria del 2014, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha afirmat que la Policia Local ha consolidat un model sustentat en la policia de barri i la Unitat Operativa de Suport. Bel també ha anunciat l'inici del procés de convocatòria de dos noves places d'agents, que estabilitzarà la plantilla en 58 persones, que tenen una mitjana d’edat de 45 anys. A nivell de recursos materials, es dotaran amb una nova motocicleta i dos turismes logotipats. També es canviarà la uniformitat de la Policia Local.

Respecte el 2014, el cap de la Policia Local de Tortosa també ha volgut remarcar que han davallat els delictes. També s’han reduït el nombre de denúncies per incompliment de l’ordenança de civisme, tot passant de les 603 del 2013 a les 508 del 2014. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta