6 de gener del 2015

Móra d'Ebre estrena la nova il·luminació ornamental del pont d'Arcades




MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El pont d'Arcades de Móra d'Ebre ha estrenat nova il·luminació ornamental aquest dilluns, tot coincidint amb la cavalcada dels Reis Mags d'Orient. De fet, Ses Majestat van arribar puntualment a les 18.30 hores i van entrar a la població pel pont d'Arcades, que va estrenar la nova il·luminació ornamental en el mateix moment en què els Reis Mags van fer la seua aparició. L'enllumenat del pont és una de les actuacions previstes en el projecte de renovació global i de millora de l'eficiència energètica de l'enllumenat del nucli urbà de Móra d'Ebre. A partir d'ara, l'emblemàtic pont de les Arcades disposa d'il·luminació ornamental a les nits, amb la qual cosa l'Ajuntament de Móra d'Ebre ha volgut realçar un dels principals símbols arquitectònics de la població.

Quant a la cavalcada,  els Reis Mags de Móra d'Ebre van estrenar carrosses noves, realitzades expressament per un grup de veïns voluntaris de la població i per membres de la Brigada Municipal. Les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar estaven decorades amb motius que representaves castells i fortaleses, i anaven acompanyades d'un seguit de vehicles auxiliars per transportar el seguici i els regals.

Imatge Ajuntament de Móra d'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta