16 de gener del 2015

Pere Macias (CiU) culpa l'Estat d'oblidar-se del tram ebrenc de l'autovia A-7




TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu adjunt de CiU al Congrés dels Diputats, Pere Macias, va afirmar aquest dijous a Torrtosa que "l'Estat té previst realitzar el 'tancament de l'A-7' amb inversions al sud d'Espanya i s'oblida de les obres pendents a les Terres de l'Ebre". Segons Macias, aquest és un més a la llista de greuges pel que fa a la inversió en infraestructures que Catalunya ha patit històricament, però "és justament als territoris més allunyats de la centralitat on fan més falta bones infraestructures". Així, Macias es va mostrar convençut que si es governés des del territori no es produirien aquests desequilibris: "Hem demostrat, quan se'ns ha deixat, que tenim més sentit d'Estat que el propi Govern Central".

Macias va fer aquestes declaracions ahir a Tortosa, en el marc de la presentació del seu darrer llibre, "Infraestructures d'Estat. Dels incompliments d'Espanya a l'esperança sobiranista", que ha escrit juntament amb el Director Comercial d'Aeroports de Catalunya, Òscar Oliver. L'acte es va fer a la seu de la Cambra de Comerç de Tortosa i també hi van intervenir l'alcalde del municipi, Ferran Bel, i el president de la Cambra, Jose Luís Mora. / Imatge CiU Terres de l'Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta