8 de gener del 2015

Riba-roja d’Ebre renova la promoció turística amb l'edició d'un catàleg i un mapa amb rutes a peu i BTT



RIBA-ROJA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha editat nova documentació turística per promocionar els seus actius, obrir-se al territori i captar visitants. Es tracta d’un catàleg que sota el títol de “Riba-roja d’Ebre: l’aigua en tots els sentits”, recull imatges de gran qualitat i textos que donen a conèixer el municipi, el seus valors i també els seus recursos. El catàleg consta de 24 pàgines, es pot trobar en català, castellà i anglès, i més enllà de repassar la història i els actius del municipi també inclou un plànol de la vila amb informació de serveis, així com un llista d’empreses i comerços locals.

Com a complement d’aquest catàleg també s’ha editat un mapa amb rutes a peu i en BTT pel terme municipal. L’alcalde de Riba-roja d’Ebre, Antonio Suárez, ha afirmat que aquest nou material marca un abans i un després en la promoció turística del municipi. Per la seua part, el regidor de Promoció Econòmica de Riba-roja d’Ebre, Josep Maria Piñol, ha explicat que l’edició d’un catàleg turístic era necessari per tal de diversificar el tradicional pes que la pesca té en el sector local. L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha editat, en una primera tirada, 1.000 exemplars de cada document. Ara bé, també es busca arribar a públics específics a través de xarxes socials i Internet. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta