14 de gener del 2015

Rutes turístiques tematitzades per conèixer la història, les llegendes i el patrimoni de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- L'empresa de serveis turístics Gubiana dels Ports ha presentat aquest dimecres una nova iniciativa, dedicada a promoure rutes guiades pel municipi de Tortosa. La singularitat d'aquesta proposta és la tematització dels itineraris, que busquen descobrir la història, llegendes i anècdotes en cadascuna de les visites. Per exemple, els primers diumenges de mes, Gubiana proposa un passeig per les fortificacions de la ciutat amb la tècnica de la marxa nòrdica. Monitors especialitzats iniciaran els usuaris, durant les tres hores que dura la ruta, en la tècnica del NW. El punt de trobada és el Museu de Tortosa a les 9.45 hores. El preu és de 10 euros.

"Espurnes tortosines" és el nom del paquet de rutes tematitzades que proposa aquesta empresa. Es faran els tercers diumenges de cada mes. La primera visita es fa diumenge vinent i està dedicada a la "Tortosa Xacobea". Es repetirà el 18 d'octubre. Altres rutes previstes són la "Tortosa templera", "La llegenda de l'Orde de l'Atxa", "La Tortosa marinera", "La cova d'en Rubí", "El pont de barques i la Mola de Catí", "La marbrera de la Cinta", i també "El pla de Sitges".

La responsable de l'empresa, Vicki Carles, acompanyada del regidor de Turisme, Alfredo, Ferré, han presentat els detalls d'aquesta nova proposta. L'Ajuntament de Tortosa dóna suport a aquest nou producte turístic. Carles ha explicat que totes les rutes estan molt ben documentades i que compten amb un guia especialitzat. "Estem parlant de turisme sostenible i el que volem és divulgar i també aprendre." El regidor de Turisme, de la seva banda, ha recordat que aquesta nova oferta va adreçada als turistes però també al públic local. Hi ha més informació d'aquestes propostes a www.gubiana.com i a www.tortosaturisme.cat. / Imatge Ajuntament de Tortosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta