14 de gener del 2015

Una conferència de l'exalcalde Roig obre el quart cicle de 'Biografies Ampostines' del Museu de les Terres de l'Ebre



AMPOSTA (Montsià).- Una conferència de l'exalcalde Joan Maria Roig obre aquest dijous la quarta edició del cicle de conferències "Biografies Ampostines", que promou el Museu de les Terres de l'Ebre amb el suport de l'Antena del Coneixement de la URV i el consistori de la ciutat. El cicle té com objectiu recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per personatges vinculats amb la ciutat d’Amposta. Aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals i per col·laboradors i familiars, serviran per descobrir històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ajudaran el públic en el procés de construcció de la història contemporània de la capital del Montsià.

El cicle consta de quatre biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d’Amposta, i també personatges del present que han esdevingut una referència per a les generacions actuals. En aquesta edició, les personalitats escollides són representants de molt diversos camps professionals, la política, la música, l’esport o la cultura de tot el segle XX i inicis del XXI, i han contribuït amb les seues aportacions a conformar l'Amposta oberta i dinàmica d'avui.

La conferència de Roig, en la qual també participarà Marius López, tindrà lloc a les 19’30 hores a la sala d'actes del Museu Terres de l'Ebre. El següent dijous, 22 de gener, serà el torn de la conferència 'Lolín la Toia, pionera universitària ampostina', a càrrec de Caterina Senís Zaragoza. El dijous, 29 de gener de 2015, arribarà la conferència 'Adolf Ventas, músic', a càrrec d’Emilio Miralles i Octavi Ruiz. Finalment, el dijous 5 de febrer es parlarà de 'Manuel Batalla Jordà, futbolista', amb Manuel Batalla Jordà i Jordi Pastor Nolla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta