16 de febrer del 2015

El PSC accelera la precampanya de Tortosa denunciant les 'mentides' i incompliments del govern de Bel



TORTOSA (Baix Ebre).- El candidat del PSC a l’alcaldia de Tortosa, Enric Roig, ha presentat aquest dilluns la nova campanya que els socialistes han tirat endavant, quan falten poc menys de 100 dies per a les eleccions municipals. L'objectiu de la campanya és "denunciar els incompliments del govern de Ferran Bel, i té per lema “Veritat o Mentida? Tu decideixes!". El PSC ha presentat la campanya davant de l’estadi municipal, per denunciar novament "l’engany del projecte estrella de CiU per a aquest mandat, el complex d’aigües". “És veritat o mentida que a Tortosa tenim ja les piscines municipals? Pensem que això ho han de dir els nostres conciutadans, els tortosins i tortosines, que decideixin ells si és veritat o mentida “, ha apel·lat Roig, que ha advertit que el govern municipal tornarà ara a fer creure que tira endavant aquest projecte com va fer fa quatre anys tirant a terra el mur de l’entrada.

Exemples de "grans promeses" com aquesta n’hi ha una cinquantena, segons els socialistes. Promeses fallides que podrien sumar-se als incompliments del pla d'actuació municipal (PAM) i també del programa electoral de CiU, que donen com a resultat “una lamentable xifra que podria arribar als 300 incompliments", tot comptant els 270 del PAM que els socialistes van denunciar ja l'any passat. Roig ha tornat a reptar Bel a fer un cara a cara perquè la ciutadania decideixi qui menteix i qui diu la veritat. De fet, els socialistes han tornat a reclamat un debat sobre l’estat de la ciutat, que el govern de CiU ja va rebutjar.
 
Entre altres promeses electorals i incompliments, segons Roig, hi ha la sentència que Bel va fer l’any 2006: “Si sóc alcalde no agafaré cap altra responsabilitat política”. Roig ha recordat que des del 2011 és senador a Madrid. L’any 2011, Bel anunciava que “Tortosa tindrà una nova zona d’oci i comercial al Pont del Ferrocarril” i “avui aquesta zona no existeix”. O que cobriria el velòdrom, “que avui presenta un estat lamentable”. I més incompliments com són, entre d'altres, la urbanització dels terrenys de Renfe; els aparcaments soterrats de la plaça Joaquim Bau i la plaça Mossèn Sol; l’increment de places de gent gran; la recuperació de les antigues escoles de Sant Llàtzer; l’espai comercial als terrenys d’ADIF; la creació de sòl industrial; el pla de manteniment de la via pública, la millora de camins rurals, i l’atenció a les EMD. En aquest darrer aspecte, Roig ha recordat l’incompliment dels convenis amb els pobles de Tortosa.

Finalment, Roig ha tornat a rebutjar afirmacions del govern de CiU que, segons els socialistes, xoquen amb la realitat que viu Tortosa. Alguns exemples: Bel va dir el 2014 que la filosofia de la zona blava "no és recaptatòria”, però el PSC adverteix que l’Ajuntament ha incrementat en 266 les places de zona blava a la ciutat. També la primera tinent d’alcalde, Meritxell Roigé va dir el 2013 que “a Tortosa, gràcies a Déu, cap xiquet passa gana. No diguem mentides, no està patint gana ningú”. Una afirmació que, pel PSC, contrasta amb el fet que Càritas advertia sobre la cronificació de la pobresa a Tortosa. Roig ha recordat que les propostes del PSC per afavorir 275 famílies de Tortosa, per ajudes per a menjador, llibres, per ocupació, o per lluitar contra l’exclusió social, ha estat totes rebutjades "amb la majoria absoluta de CiU". / Imatge PSC de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta