2 de febrer del 2015

Esquerra proposa un paquet de mesures per millorar l'atenció sanitària a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- El grup municipal d'ERC ha presentat al ple de l’Ajuntament de Tortosa d'aquest dilluns un conjunt de mesures per millorar l’atenció sanitària a la ciutat. Els republicans han denunciat que el tancament de quiròfans i llits a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, així com les urgències del CAP El Temple, han provocat aglomeracions i moments de col·lapse a les urgències de l’Hospital. Davant d’aquesta situació, ERC reclama que es reobrin els quiròfans i llits actualment no utilitzats, i que es restituisca el centre d’urgències d’atenció primària en torn de matí i de tarda, per prestar atenció a les urgències.

Així mateix, la moció d’ERC insta la Generalitat de Catalunya a reubicar la gerència de les Terres de l’Ebre a Tortosa, i no a Tarragona com ara. ERC també demana l’obertura, el més aviat possible, d’un laboratori d’hemodinàmica a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i que mentre això no siga una realitat s’augmenten els recursos humans del servei de cardiologia de l’hospital de Tortosa, tot creant una plaça de metge especialista i dotant de més recursos materials amb l’adquisició d’un nou ecocardiògraf./ Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta