26 de febrer del 2015

'La isla mínima' arriba divendres a Tortosa en una projecció gratuïta amb l'actriu Nerea Barros



TORTOSA (Baix Ebre).- La sala gran del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa és aquest divendres, 27 de febrer, l'escenari de la projecció de la pel·lícula 'La isla mínima', gran triomfadora dels darrers Premis Goya, dintre del cicle Gas Natural Fenosa de Cine Itinerant. L'actriu Nerea Barros, guanyadora del Goya a la Millor Actriu Revelació per 'La isla mínima', serà l'encarregada de presentar el film d'Alberto Rodríguez, que va aconseguir un total de 10 guardons en la 29a edició dels premis del cinema espanyol. La sessió és gratuïta i oberta al públic fins completar l'aforament, a partir de les 20.00 hores. A més a més, tots els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer a l'actriu i de fer-se fotografies amb un Goya, a partir de les 19.00 hores.

A 'La isla mínima', Juan i Pedro són dos policies d'homicidis de Madrid, ideològicament oposats, que són expedientats i castigats a desplaçar-se a un remot i oblidat poble dels aiguamolls del Guadalquivir a investigar la desaparició i brutal assassinat de dos noies adolescents durant les festes. Junts, hauran de superar les seues diferències i descobrir i afrontar-se a un salvatge assassí que porta durant anys matant joves en una comunitat on les dones no importen a ningú.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta