26 de febrer del 2015

El govern de Tortosa deixa la construcció de les noves piscines per després de les eleccions



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha confirmat aquest dijous que les obres de les noves piscines no començaran abans de les eleccions del 24 de maig. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Bel ha reconegut que no volen caure dues vegades en el mateix error, ja que ara fa quatre anys van començar les obres de l’antic projecte del complex d’aigües a poques setmanes de les municipals. Tot i així, l’alcalde sí que ha deixat la porta oberta a iniciar el procediment per construir les noves piscines, si finalment hi ha acord per tirar endavant les instal·lacions i també pel sistema de finançament.

De fet, tot i que el govern de CiU té majoria absoluta, fa més d’un any que intenta consensuar un nou projecte de piscines amb els grups de l’oposició. Només els grups del PSC i d’Iniciativa s’han aixecat de la taula de diàleg. Bel ha afirmat que sembla que ara l’acord està molt proper, però no ha volgut concretar quins són els serrells que falten per resoldre abans de fer l’anunci oficial.

En canvi, un altre dels aspectes que Bel sí que ha avançat del nou projecte és que no anirà vinculat a cap edifici administratiu, com sí que estava previst en l’anterior complex d’aigües. Segons Bel, les noves piscines es podran finançar amb recursos propis de l’Ajuntament, ja que un sistema de concessió no és possible amb l’actual conjuntura econòmica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta