5 de març del 2015

Arriba la tercera Ruta de Tapes Anem a l’Abadejo, amb 25 bars i restaurants de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- Des d’aquest dijous 5 de març i fins al 5 d’abril, un total del 25 bars i restaurants de Tortosa participaran en la tercera ruta de tapes “Anem a l’Abadejo”, organitzada per la Associació d'Hosteleria i Turisme de Tortosa Platigot, i per la Federació Comercial i de Serveis Tortosa+, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa. Aquests 25 establiments, junt amb 20 restaurants més, també participaran en les jornades gastronòmiques de l’abadejo promocionant un dels productes més representatius del mercat municipal.

El regidor de Turisme, Alfredo Ferré, ha remarcat que la gastronomia és un dels aspectes més importants que configuren el patrimoni turístic. El preu de cada tapa de la ruta de l’abadejo és de 2,5 euros i inclou una consumició. La presidenta de Platigot, Clara Segarra, ha posat de manifest la importància que té l’abadejo en la gastronomia tortosina, i la seva multitud de possibilitats culinàries.

 D’altra banda, enguany també es realitzarà el concurs a Instagram amb fotografies de la ruta de l’abadejo que s’hauran d’etiquetar amb el hashtag #tortosamesabadejo. Els participants entraran a un sorteig d’un àpat per a dos persones, quatre guies de “Tortosa la petjada de la història”, i sis targetes turístiques Tortosa Card. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta