12 de març del 2015

Bel acusa Iniciativa d'electoralisme per portar ara el cas de les piscines de Tortosa a l'Oficina Antifrau



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha qualificat aquest dijous d'"electoralista" i "poc seriós" l'anunci de grup municipal d'Iniciativa-Entesa per Tortosa de portar a l'Oficina Antifrau la rescissió del contracte de les piscines. "Si el senyor Jordan volgués realment defensar els interessos de les tortosines i dels tortosins, hauria pogut presentar un recurs contenciós fa un any, que és quan es va aprovar la resolució. Fer-ho ara, a poques setmanes de les eleccions, és més aviat un acte de desesperació política", ha afirmat l'alcalde.

D'altra banda, Bel ha afegit que si hagués recorregut a l'Oficina Antifrau fa un any, quan es va rescindir el contracte, avui probablement ja hi hauria resolució. L'alcalde ha lamentat "la trista manera de fer política que està introduint el senyor Jordan", en la mesura que "està embrutant el nom de la institució de l'Ajuntament", al temps que li ha recordat que Iniciativa "va tenir la regidoria d'Esports durant quatre anys, en el transcurs dels quals ell mateix va ser càrrec de confiança d'aquell govern, i no van fer res per tirar endavant les piscines".

1 comentari:

  1. Pos si ja està fet lo projecte, només cal posar-lo en marxa:
    http://humorcillet.blogspot.com.es/2014/01/les-noves-piscines-de-tortosa-lo.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta