26 de març del 2015

Bel assegura que el govern de Tortosa ha assolit més d'un 91% de compliment del PAM



TORTOSA (Baix Ebre).- El govern de Tortosa assegura ha assolit un 91,73% de compliment del Pla d'Actuació Municipal (PAM) d'aquest mandat. L'alcalde, Ferran Bel, s'ha mostrat "molt satisfet" per haver aconseguit aquest alt grau d'execució en les 568 actuacions que s'han inclòs al document de treball. En concret, 457 accions ja s'han finalitzat (80,46%), 64 estan en execució i s'enllestiran en poques setmanes o mesos (11,27%), i 47 actuacions no s'han fet (8,27%). Bel ha recordat que el PAM és el full de ruta del govern municipal i que aquest es va incorporar a l’Ajuntament de Tortosa en el seu primer mandat. En aquest punt, Bel ha destacat l'elevat grau d'assoliment del PAM i ha avançat que la seua voluntat és fer-lo encara més transparent introduint-hi millores com la geolocalització i imatge.

Bel ha enumerat algunes de les actuacions que li han fet més il·lusió poder realitzar, com la restauració de la màquina del Carrilet. Quant a les actuacions que no s'han pogut concretar, i que Bel ha avançat que inclouran al PAM del pròxim mandat si tornen a governar, hi ha la construcció d'una nova piscina coberta, un dels projectes de CiU que no ha pogut executar. Quant a les actuacions de nou ingrés al PAM, és a dir, aquelles que no estaven incloses a començaments de mandat, hi destaquen el projecte de remodelació integral del pont de l'Estat, el camí del Mig, la museïtzació del refugi antiaeri, el projecte Tortosa ciutat cardioprotegida, l'accés vertical a la muralla medieval de Remolins, l'oficina de Turisme, el reglament de participació ciutadana, o la biblioteca de l'EMD de Campredó. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta