2 de març del 2015

El Baix Ebre presenta el projecte del centre ambiental de la via verda a Benifallet



BENIFALLET (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre va presentar aquest dissabte el projecte del Centre Ambiental de la Via Verda a Benifallet, un centre que ha de complementar l’oferta de serveis que el municipi ja disposa a la ruta cicloturística. L’equipament, que tindrà un cost de 270.000 euros, ha d’esdevenir un espai en el qual es podran realitzar activitats d’oci, presentacions, conferències o cursos. L’alcalde de Benifallet, Jordi Monclús, va destacar que la posada en funcionament del centre ambiental suposarà “un pas endavant que permetrà arrodonir l’oferta de serveis per als usuaris la via verda”.

De fet, els usuaris de la via ja poden trobar un restaurant, una pensió i un alberg al seu pas per Benifallet. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, va remarcar que el centre ambiental s’emmarca en la línia de l’ens de potenciar un dels atractius turístics més rellevants de la comarca i oferir una millor experiència al visitant i a l’usuari de la via verda. El centre s’havia de construir aquest 2015 a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), però davant la seva suspensió el projecte s’executarà el proper mandat. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta