24 de març del 2015

El vot de la regidora d'Urbanisme de Tortosa era 'irrellevant' per aprovar el pla de Parc Nivera II


TORTOSA (Baix Ebre).- El govern de Tortosa ha volgut aclarir els termes de l’aprovació del pla de millora del sector Parc Nivera II, després que el portaveu d’Iniciativa, Jordi Jordan, haja denunciat aquest dimarts que la regidora d’Urbanisme té interessos privats en el projecte. Fonts municipals han confirmat que Meritxell Roigé és una de les propietàries dels terrenys, i que el seu pare és el promotor del pla de millora, que preveu la reparcel·lació de 34.006 metres quadrats al sector Parc Nivera II. Però les mateixes fonts han assenyalat que l’aprovació de l’avanç del pla de millora per part de la junta de govern local és un tema “absolutament reglat”, i que no era necessari que la primera tinent d’alcalde s’absentés de la reunió que va tenir lloc el 17 de novembre passat.

De fet, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha demanat aquest mateix dimarts un informe al secretari general accidental de l’Ajuntament, en què certifica que va demanar l’opinió del mateix secretari per saber si era necessari que Roigé abandonés la reunió. En aquest informe, el secretari afirma que “la transcendència del vot de la regidora” era “irrellevant”, pel caràcter reglat del mateix acte administratiu i perquè el vot de Roigé no condicionava l’aprovació de l’avanç del pla de millora. D’altra banda, les mateixes fonts han explicat que els grups de l’oposició van ser informats en la reunió de la comissió d’Urbanisme del 24 de novembre, a la qual Jordan no va assistir-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta