13 de març del 2015

Els cercles de Podem a Tarragona afirmen en un manifest que cal protegir el riu perquè 'l'Ebre és vida'



VILA-SECA (Tarragonès).- 'Manifest per una Tarragona per a la gent' és el document unitari i cooperatiu que han signat els secretaris generals dels cercles de Podem al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, i que s'ha fet públic aquest divendres. La lectura del manifest va formar part de la IV Coordinadora Provincial que va tenir lloc el passat mes de febrer en un hotel de Vila-seca, amb la participació de prop de 200 persones. Segons Podem, davant la situació d'emergència social a causa de la crisi, es fa necessari "construir un projecte de futur". "Volem construir un model econòmic i social on el primer siguin els ciutadans. Volem treballar per recuperar la nostra agricultura, amb productes autòctons i de qualitat. Volem aconseguir una indústria més sostenible i compromesa amb el medi ambient. Volem protegir el nostre riu, l'Ebre és vida. Volem un model turístic on prevalgui la nostra cultura i la nostra geografia", afirmen des de Podem.

Quant al pla hidrològic, Podem afirma que el pla hidrològic del PP posa "en perill nombrosos hàbitats naturals d'interès prioritari i centenars de milers d'aus aquàtiques entre altres valors naturals, socials i econòmics que han de transmetre's i preservar-se a les generacions futures. Som conscients que l'aigua és un bé escàs. Però pensem que hem d'usar altres fórmules més efectives i menys nocives per gestionar el tema de l'aigua. Estem convençuts que existeixen maneres més democràtiques i menys agressives amb el medi ambient per poder distribuir l'aigua que fer obres faraòniques que acaben beneficiant a uns pocs i condemnant a una majoria", conclouen des de Podem. El manifest està signat pels 16 secretaris i secretàries dels cercles Podem de l'Aldea, Alcanar, Altafulla, Calafell, Cambrils, Cunit, Reus, Roda de Barà, Salou, Sant Carles de la Ràpita, Tarragona, Torredembarra, Tortosa, Valls, Vila-seca i el Vendrell. / Imatge Podem

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta