12 de març del 2015

Els delictes i faltes han caigut a Tortosa un 10,5% en el darrer any, segons l'Ajuntament


TORTOSA (Baix Ebre).- Tortosa ha vist reduir el nombre de fets delictius un 10,5 per cent entre els mesos de gener de 2014 i gener de 2015. Els delictes han disminuït un 13,7 per cent, mentre que les faltes han caigut un 7,7 per cent. Com a mínim, aquestes són les dades que han ofert l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, en el marc de la Junta Local de Seguretat Local que s'ha celebrat a l'Ajuntament de Tortosa, i que ha comptat amb la presència dels comandaments dels quatre cossos policials: Policia Local, Mossos, Guàrdia Civil i Policía Nacional.

L'alcalde ha expressat la seua satisfacció per unes xifres que "són molt optimistes, però que hem de valorar en la seva mesura". "Avui tenim una ciutat molt més segura i amb una major percepció de seguretat per part de la ciutadania, i això és fruit en bona part de l'estreta col·laboració de tots els cossos policials", En termes semblants s'ha expressat el titular d'Interior, qui ha afegit que des de la conselleria s'està seguint molt de prop l'experiència de patrulles conjuntes entre Policia Local i Mossos d'Esquadra al centre històric de la ciutat, en el marc del dispositiu TORNH, iniciat fa alguns anys de manera experimental i que ha acabat consolidant-se.

"L'important és que avui Tortosa és més segura i que la ciutadania la percep també com a més segura." Un altre element que pot haver contribuït en la disminució dels delictes i faltes, segons ha explicat l'alcalde, és la col·laboració judicial en matèria de presó preventiva per a delinqüents reincidents. "És una mesura que té conseqüències balsàmiques i que ajuda a la pacificació de la ciutat". / Imatge Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta