5 de març del 2015

Festast comptarà amb la participació de reconeguts cuiners i 70 empreses



TORTOSA (Baix Ebre).- La Fira Alimentària de les Terres de l’Ebre, Festat, obrirà portes el proper dissabte 14 de febrer amb la participació d’una setantena d’empreses, un 10% més que en la passada edició, i la presència de cuiners de primer nivell com David Caballero, Miquel Guarro, Jeroni Castell o Jean-Louis Neichel. La fira serà inaugurada pel conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, i segons ha remarcat el regidor de Fires de l’Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, presentarà com a novetat principal la signatura d’un acord amb la revista “Cuina”, que permetrà disposar d’una jornada culinària amb temàtiques gastronòmiques lligades a les Terres de l’Ebre.

Lehmann també ha destacat l’increment de la representativitat sectorial amb tot tipus d’empreses relacionades amb el món de la gastronomia, i també territorial, ja que els consumidors no només tindran al seu abast i podran provar productes de les Terres de l’Ebre sinó també olis i vins d’altres DO. En aquest punt, Lehmann ha destacat que amb una setantena d’expositors aquesta edició ha aconseguit incrementar en un 10% el nombre d’empreses que participaran a Festast. Una mostra que ha deixat clar que per les seves característiques i oferta al consumidor és “única”.

Els clogs gastronòmics i d'alimentació, els còctels, i la cuina de la tòfona, seran també àmbits de rellevància Festast. També cal destacar l’acte lliurament dels 5ès Premis Gastronòmics Llorenç, i l'exposició "Un passeig pel temps: Xocolates Creo" que oferirà al gran públic una visió del que ha estat la tradició de la xocolata al territori. Ja dilluns dia 16, serà el torn de la jornada professional.

L’entrada a Festast costarà 6 euros i inclourà una copa, beguda i un tast de menjar. Un cop dintre el recinte també es podran adquirir un tiquet que inclourà dos begudes i dos tastos per 6 euros, un tiquet amb cinc begudes per cinc euros, i un tercer tiquet per tres tastos de menjar per cinc euros. / Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta