23 de març del 2015

'Junts, movem Tortosa' serà el lema de campanya de la candidatura de Jordi Jordan


TORTOSA (Baix Ebre).- Movem Tortosa ha presentat aquest dilluns el lema de campanya de la candidatura per a les eleccions del maig del 2015. Serà 'Junts, movem Tortosa', una expressió que vol englobar fins a tres dels punts que defineixen el caràcter de la candidatura que encapçalarà Jordi Jordan. A més, la plataforma ha parlat sobre la darrera assemblea programàtica, amb què Movem buscarà definir el model de ciutat que defensarà en els propers comicis.

En primer lloc, el lema expressa que Movem Tortosa ha trobat la unitat en la diversitat d’ideologies i de pensament de cadascun dels seus integrants. Jordan ha explicat que gràcies a la pluralitat poden crear noves propostes que tinguin en compte diversos punts de vista. En segon lloc, aquest “Junts” pretén invitar la ciutadania a participar dels canvis que es facin a Tortosa. L’alcaldable de Movem ha explicat que el seu projecte polític creu en la implicació dels ciutadans “des del minut zero”. Per últim, la plataforma ha volgut remarcar que el lema inclou un tercer significat: la necessitat de canviar i de moure Tortosa "cap al futur".

Movem ha explicat que cal mirar aquesta necessitat en tres direccions: aprofundir en la democràcia participativa, donar més suport a les persones que pateixen la crisi i augmentar les oportunitats de treball a partir de la reactivació econòmica de la ciutat.

D'altra banda, Jordan ha anunciat que l’última assemblea oberta de Movem Tortosa tindrà lloc el proper 11 d’abril. En aquesta assemblea es definirà el model de ciutat, “la Tortosa que volem” ha dit l’alcaldable, on es debatran propostes per a la reactivació econòmica, la transformació urbanística i la creació d’una Tortosa més sostenible. Per això, es tindran en compte les propostes o idees que aporti la gent, ja siguin via web o en les visites als barris que faran els membres de la candidatura durant les pròximes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta