9 de març del 2015

'La bella dorment' es despertarà al Centre Social Lo Maset de Deltebre



DELTEBRE (Baix Ebre).- La bella dorment del segle XXI arribarà aquest dissabte a Deltebre. El Centre Social Lo Maset de Deltebre acull 'La bella dorment', una obra per públic familiar, dirigida per Albert Vinyes, interpretada per l’actriu Sílvia Martín i produïda per Produccions Trapezi Cinema www.trapezicinema.com. Produccions Trapezi Cinema porta dedicant-se al món teatral des de 2003. Ara, la companyia porta a Deltebre 'La bella dorment', una obra que ha estat vista per més de 5.000 espectadors arreu de Catalunya. Diàlegs enginyosos, continues interaccions amb el públic i una gran dosi d’humor intel•ligent que divertirà a tota la família.

L’obra transporta l’espectador a un món de màgia i fantasia. La trama se centra en el conte on la bella princesa rep un terrible malefici i en complir els setze, la princesa cau en un profund somni del qual despertarà en l’actualitat. La companyia proposa una versió original i divertida d’una Bella Dorment que desperta en l’actualitat i no troba res del que deia el conte. Això si, el petó del príncep l'aconseguirà desprès de vèncer diversos obstacles.

L’espectacle esta inclòs a les activitats del programa Vacances en Família de Xanascat, on la productora hi participa des de 2008. 'La bella dorment' es podrà veure el dissabte 14 de març a les 18h al CS Lo Maset de Deltebre. L’entrada és gratuïta amb taquilla inversa. El CS Lo Maset també oferirà xocolata desfeta pels assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta