2 de març del 2015

La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa exigeix la gratuïtat de l'AP-7 a les Terres de l'Ebre



TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa ha emès aquest dilluns un comunicat per reivindicar la gratuïtat de l'autopista AP-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i Alcanar, fins que no es faci el tram de la nova autovia A-7. "Una qüestió moltes vegades promesa i mai complerta", recorda la federació per lamentar "la passivitat de les nostres institucions i dels nostres representants polítics, tant a Madrid com a Barcelona". El comunicat de la federació veïnal de Tortosa arriba després de la mort, la setmana passada en accident de trànsit, de dos veïns del barri de Remolins. De fet, ja són cinc els morts en el tram ebrenc de l'N-340 en el que portem de 2015.

Segons la federació, el tram de carretera N-340 al seu pas per les Terres de l’Ebre, entre l’Hospitalet de l’Infant i Alcanar, és un dels que té un índex de sinistralitat més elevat de tot l’Estat. "És un dels trams de carretera que suporta un elevat volum de trànsit, sobre tot de camions i sense cap alternativa gratuïta en autovia", recorden en el comunicat, tot assenyalant que l’autopista de peatge AP-7 és la única alternativa per a tot el volum de vehicles que passen diàriament per les comarques del Baix Ebre i Montsià. També destaquen que el trajecte de Tortosa a Barcelona per l'AP-7, pot arribar els 15 euros.

En el seu comunicat, la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa també recorda que l’any 2006 va haver-hi un acord polític i social quant al traçat de l’autovia A-7 al seu pas pel Baix Ebre i Montsià, però el projecte no té dotació econòmica al pressupost de l'Estat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta