19 de març del 2015

La Setmana Santa inclourà una cadena solidària al voltant del mercat de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- L’Agrupació de Confraries de Setmana Santa ha presentat aquest dijous el programa d'activitats de la Setmana Santa tortosina, que té en les processons, especialment la de la Passió, el Diumenge de Rams, els concerts del Festival de Música Sacra, i el pregó -aquest any a càrrec del Bisbe de Tortosa, Enrique Benavent-, alguns dels seus actes més destacats. Així mateix, i en l’apartat més solidari, la presidenta de l’Agrupació de Confraries, Cinta Fontanet, ha explicat que enguany, dimarts 31 de març, es realitzarà un concert solidari de Música Sacra a la Cripta de la Reparació, mentre que dissabte 28, es realitzarà la cadena solidària “Donem-nos les mans” al voltant del mercat municipal. Tots els diners recollits aniran a Càritas.

Per la seua part, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut destacar la importància que té la Setmana Santa com un actiu turístic més de la ciutat i ha fet una crida a visitar-la. Pel que fa a les processons, aquestes s'iniciaran el Diumenge de Rams, dia 29 de març, amb la de la Passió, seguida de la processó del Silenci el dijous 2 d’abril i la del Sant Enterrament, el divendres 3. Totes elles començaran a les 20 hores, a excepció de la processó del Silenci la qual, com sempre, s'iniciarà a les dotze de la nit.

La Setmana Santa de Tortosa girarà també entorn el Centre d'Interpretació, lloc de conservació i exhibició dels passos. Un centre que enguany fa quatre anys que està obert al carrer Montcada. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta