16 de març del 2015

L'Ajuntament de Móra d'Ebre tindrà representació en el consell d'administració de l'Hospital Comarcal



MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El Grup Sagessa ha aprovat la incorporació de l'Ajuntament de Móra d'Ebre al Consell d'Administració de l'empresa Gecohsa, que gestiona l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre. Fins ara, Gecohsa depenia únicament de l'Ajuntament de Reus. Aquest ha estat un llarg greuge que el consistori morenc, i també els treballadors del centre hospitalari, demanaven solucionar. A partir d'ara, l'Ajuntament de Móra d'Ebre tindrà "veu i vot" en les decisions sobre la gestió de l'Hospital Comarcal i les reunions del consell administratiu es faran a la capital de la Ribera d'Ebre, i no a Reus. L'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha agraït la decisió i ha recordat que es resol així una "reivindicació històrica".

Com ha explicat l'alcalde de Móra d'Ebre, Joan Piñol, ha explicat el Consell d'Administració del grup Sagessa, amb seu a Reus, ha acceptat la incorporació de l'Ajuntament de Móra d'Ebre al Consell d'Administració de l'empresa Gecohsa. Gecohsa és una empresa depenent de Sagessa que s'encarrega de la gestió de l'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre però que depèn "íntegrament" de l'Ajuntament de Reus. Amb aquesta decisió l'ajuntament morenc tindrà "veu i vot" en l'òrgan on es prenen les decisions referents a la gestió del centre hospitalari morenc. L'acord inclou també que les reunions del Consell d'Administració de Gecohsa es faran a Móra d'Ebre i no a Reus.

Piñol ha recordat que aquesta havia estat una "reivindicació històrica" que també compartien els treballadors dels centre hospitalari. "Fa temps que s'ha estat reivindicant també des del comitè treballadors de l'Hospital i des de l'Ajuntament perquè pensem que té tot el sentit del món. Gecohsa és una empresa que gestiona l'Hospital Comarcal, té l'adjudicació corresponent però és íntegrament dependent de l'Ajuntament de Reus. Això tenia una certa contradicció perquè l'hospital està a Móra", ha apuntat l'alcalde. "És del tot lícit que sigui gestionat per una empresa de fora però enteníem que des del territori s'havia d'estar present a l'hora de prendre decisions sobre com ha de funcionar i com s'ha de gestionar aquest hospital", ha afegit./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta