3 de març del 2015

El candidat del PSC acusa el govern de Móra la Nova de 'precipitar-se' i de 'falta de previsió' amb el tanatori



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- El candidat del PSC a Móra la Nova, Jordi López Leor, ha criticat aquest dimarts la “falta de previsió” i la “precipitació” amb què l’Ajuntament ha actuat en la polèmica per les obres del nou tanatori municipal. López Leor ha recordat que el consistori va adjudicar dues vegades la rehabilitació de l’antic escorxador, i que ara un jutge també ha donat la raó a l’empresa demandant, en suspendre la llicència d’obres de la funerària que gestionarà el tanatori. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el candidat socialista fins i tot ha advertit que la funerària que va guanyar el concurs podria acabar denunciant l’Ajuntament per danys i perjudicis, si abans no se soluciona el conflicte urbanístic.

En la mateixa entrevista, López Leor ha deixat clar que un tanatori és molt interessant i necessari per a la població. Però el candidat del PSC ha apuntat que si l’Ajuntament no resol la polèmica del tanatori les obres hauran sigut “un nyap”. També ha dit que l’antic escorxador hauria pogut aprofitar-se per fer un centre d’interpretació sobre el passat industrial de Móra la Nova.

D’altra banda, quant a possibles pactes electorals, López Leor ha destacat que el PSC aposta pel “canvi real” a l’Ajuntament de Móra la Nova. El candidat socialista ha afirmat que té “bona sintonia” personal amb l’alcalde, el convergent Ferran Bladé, i també amb el nou candidat d’ERC, Francesc Xavier Moliné. Però ha dit que “a priori no hi ha cap pacte”, i que el PSC només vol tenir la major força possible per ser decisius.

López Leor ha remarcat que les línies bàsiques del seu programa passaran per incentivar el comerç local i per consolidar el polígon dels Aubals, a més d’atraure noves empreses per al polígon del Molló. A banda, el candidat del PSC ha assenyalat que Móra la Nova ha de tornar a ser un poble de cara al riu, incentivar el turisme fluvial, i apostar també pel turisme cultural a través del projecte del tren turístic i el centre d’interpretació del ferrocarril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta