11 de març del 2015

L'EMD de Bítem impulsa les obres de reurbanització de cinc carrers del poble



BÍTEM (Baix Ebre).- L'EMD de Bítem ha començat les obres d'urbanització de quatre carrers del centre urbà: Sant Roc, la Cinta, Raval Curta i Ebre, a més d'un tram de la travessia Jacint Verdaguer. A més, la setmana vinent adjudicarà la urbanització d'un cinquè vial, el carrer Alfons XIII. Es tracta d'actuacions de renovació integral del paviment, que es farà a un sol nivell, i substitució de la xarxa de serveis, clavegueram, aigua potable i pluvials. L'alcalde-president de l'EMD de Bítem, Josep Cugat, i la regidora Lourdes Domènech han presentat una actuació que complementa la realitzada fa dos anys al carrer Doctor Fleming i la duta a terme en l'anterior mandat al carrer Hereus Gasol.

"Estem donant resposta al nostre compromís, expressat a principis de mandat, de millorar la xarxa de carrers del poble, que quedarà renovada d'una manera molt important", ha explicat Cugat. Les obres dels quatre carrers que han començat aquesta setmana s'han adjudicat a l'empresa Regimovi per 279.300 euros, que s'han finançat amb recursos de la Diputació de Tarragona (218.000) i amb fons propis de l'EMD de Bítem (61.300). El termini d'execució previst és d'entre 4 i 5 mesos. Cugat ha avançat que la setmana vinent s'adjudicarà la urbanització del carrer Alfons XIII per un import de 97.000 euros, i que en breu s'iniciarà una actuació de millora al barri de Santa Rosa. / Imatge Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta