13 de març del 2015

Les icones turístiques de la Ribera d'Ebre protagonitzen el nou anunci de la comarca



VINEBRE (Ribera d'Ebre).- El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en el marc de la Taula Comarcal de Turisme i amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha elaborat un nou spot publicitari que destaca, entre d’altres, algunes de la grans icones turístiques de la comarca com el riu, el castell de Miravet, la Reserva Natural de Sebes, la clotxa o la fruita dolça. “Ribera d’Ebre, l’has de conèixer!” és l’eslògan d’aquest spot que està destinat, principalment, als espais web, les xarxes socials i les televisions d’àmbit territorial, amb l’objectiu d’aconseguir més visibilitat de la comarca i tota la seva oferta turística. Durant la seva presentació en un acte a Vinebre, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha afirmat que l’spot mostra allò que és la comarca i el que ofereix. Jardí també explicat que va destinat a un públic familiar i de proximitat.

Durant l’acte, el director del Patronat de Turisme de la Diputació, Octavi Bono, va pronunciar una conferència explicant els principals reptes de futur en l’àmbit turístic i diverses propostes concretes per millorar la competitivitat turística tant a nivell empresarial com institucional. En aquest sentit, Bono va defensar les xarxes socials com eines imprescindibles per qualsevol producte turístic. Per la seva part, el president de l'Associació d'Empresaris de Turisme Rural de la Ribera d'Ebre, Josep Rius, va reconèixer l’encert de la col·laboració entre les administracions i els empresaris turístics. / Canal 21 Ebre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta