3 de març del 2015

L'exalcalde de Flix defensa que les retribucions de la FMC estaven justificades


FLIX (Ribera d'Ebre).- Els exalcaldes de Flix, Pere Muñoz (ERC), i Cerdanyola, Antoni Morral (ICV) han reconegut aquest dimarts haver percebut retribucions per part de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), però han defensat que estaven justificades per la dedicació, la representació i la feina feta. Morral ha estat el primer en declarar per haver cobrat uns 200 euros al mes entre el 2003 i el 2010. L'exalcalde hauria defensat que la retribució li servia per sufragar les despeses per desplaçaments i dietes però sobretot per la dedicació com a president de la comissió d'Urbanisme. En la mateixa línia ha declarat Muñoz, que també hauria defensat que entenia que rebia aquesta retribució per la feina que feien a la FMC.

Morral ha estat el primer en declarar en la segona jornada de declaracions davant de la jutgessa del jutjat número 1 de Sabadell, que investiga aquesta peça separada del 'cas Mercuri'. Morral ha declarat durant menys d'una hora i hauria defensat que entenia que la retribució era per la feina, la dedicació i les despeses de desplaçament i dietes per assistir a diverses reunions del 'organització. Hauria afirmat també que sempre va entendre que tot era legal. El segon en declarar ha estat Muñoz, que també hauria defensat que sempre va entendre que la retribució que va percebre de la FMC era per la dedicació a l'organització./ ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta