9 de març del 2015

L'institut de l'Ebre promou el primer MP3 Experiment Tortosa per l'Any Internacional de la Llum



TORTOSA (Baix Ebre).- El Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’Institut de l’Ebre ha pensat realitzar una activitat oberta, participativa i creativa per a commemorar l’Any Internacional de la Llum 2015. Es tracta del primer MP3 Experiment Tortosa, que tindrà lloc el proper dijous, 19 de març, a partir de les 19.30 hores. Un Experiment Mp3 és s una experiència interactiva creada per Improv Everywhere (Estats Units), mitjançant la qual els participants descarreguen un arxiu d'àudio i, en una hora i lloc determinats, el reprodueixen alhora. Per això, caldrà d'haver sincronitzat el rellotge amb el rellotge-guia. Quan el rellotge marqui les 19:30 s’haurà de pitjar al 'Play' i escoltar les instruccions pels auriculars. L'Experiment MP3 ja s’ha realitzat a ciutats d’arreu del món, com ara Nova York, i ara creuen que Tortosa també hi pot dir la seva.

"L’objectiu és moure el màxim número de persones possibles a través de les xarxes socials i sentir-nos partícips de la mateixa activitat, compartint moments i experiències úniques amb altres persones", han explicat els seus organitzadors. "Alhora, també farem que l’acte pugui ser difós a la xarxa i vist arreu del món. La ciutat s’obre al món, plena de llum i ho volem compartir", hi afegeixen. Es pot utilitzar qualsevol reproductor d'arxius MP3, però si i es fa servir un telèfon caldrà posar-lo en mode 'Avió' perquè cap trucada interrompi l'Experiment MP3. No cal escoltar l'arxiu d'MP3 fins el dia de l’experiment i l’hora acordada. Per gaudir plenament de l'Experiment MP3 cal fer un esforç.

+Info: MP3 Experiment Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta