13 de març del 2015

Lluís Soler repeteix a CiU per ‘canviar el sistema polític a Deltebre’ i proposarà un govern ampli



 DELTEBRE (Baix Ebre).- L’assemblea de militants de CiU a Deltebre ha confirmat com a candidat Lluís Soler, actual portaveu municipal i president del Consell Comarcal del Baix Ebre. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Soler ha afirmat aquest divendres que afrontarà “amb tota la il·lusió” el repte de tornar a ser el cap de llista de CiU a Deltebre, i que ho farà amb més experiència política i institucional que fa quatre anys. En aquest sentit, ha avançat que plantegen una campanya basada en les persones i en la necessitat de posar valor les potencialitats de Deltebre en tots els àmbits. Així, Soler ha assegurat que faran una campanya molt proactiva, deixant de banda les confrontacions entre partits i explicant els projectes de futur que necessita el municipi. Segons el candidat de CiU, el seu objectiu és canviar l’actual sistema polític de Deltebre.

Soler ha afegit que entrar en confrontacions partidistes és “perdre el temps”, tot i que ha deixat entreveure que hi haurà qüestions de l’actual mandat que hauran de recordar durant la campanya.

Pel candidat de CiU, a Deltebre hi ha molta gent que viu amb resignació, i que sap què s’ha fet i que no s’ha fet durant aquest mandat, en què ERC i PSC han compartit l’alcaldia. Soler ha afirmat que CiU representa l’alternativa a l’actual sistema polític, i ha avançat que si obté una majoria suficient per liderar el consistori convidarà la resta de forces polítiques a “dibuixar el futur” del municipi. De fet, ha afirmat que el seu objectiu no és “ser alcalde, sinó canviar Deltebre”.

En aquest sentit, Soler ha demanat una “majoria forta” per poder liderar el canvi que necessita Deltebre i per implicar-hi la resta de forces polítiques del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta