27 de març del 2015

Més Ràpita proposa recuperar Garbeach i ampliar el passeig marítim, així com més bous per festes



SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- El candidat del partit independent Més Ràpita, Pedro Hernández, ha avançat aquest divendres alguna de les propostes que incorporaran en el programa electoral per a les municipals del 24 de maig. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Hernández ha explicat que la seua candidatura està formada per 20 persones de totes les edats i ideologies que volen treballar per la Ràpita, sense tenir cap altre lligam amb cap partit polític. De fet, Hernández ha recordat que ell mateix va deixar el PP arran dels casos de corrupció i perquè no el deixaven actuar amb total llibertat, en defensa dels interessos de la Ràpita. En aquesta línia, el candidat de Més Ràpita ha explicat que apostaran per la potenciació dels locals de Garbeach i per l’ampliació del passeig marítim a la zona de les coves de Pipi, amb la construcció d’un petit hotel i una zona de restaurants.

Altres actuacions que proposarà Més Ràpita són l’eliminació de les rotondes de l’avinguda dels Esports i la reforma del pavelló municipal, així com la cobertura de la pista de patí. De la mateixa manera, Hernández ha apostat per crear llocs de treball amb l’atracció de noves empreses als polígons de la població. A més, segons el candidat de Més Ràpita, potser caldria que l’Ajuntament construís un pavelló firal propi, ja que l’actual depèn de Ports de la Generalitat.

D’altra banda, Hernández ha donat suport a les reivindicacions de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre, i ha fet una crida a participar en la manifestació del proper 19 d’abril a Amposta. De fet, el candidat de Més Ràpita ha fet una defensa de la tradició, i s’ha compromès a fer un dia més de bous per festes, així com a recuperar la celebració dels bous a la platja.

A més de Pedro Hernández, la candidatura de Més Ràpita està formada per Ivan Subirats, Àngel Rangel, Nati Beltri, Mercè Pablo, David Reverté i Josep Carcellé, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta