3 de març del 2015

Pere Panisello anuncia que deixa la primera línia política i que no optarà a la reelecció a l'EMD de Jesús



JESÚS (Baix Ebre).- El president de l’EMD de Jesús, Pere Panisello, ha anunciat aquest dimarts que no es tornarà a presentar com a candidat de CiU en les properes eleccions municipals. Després de 27 anys en la primera línia de la política municipal, sis com a alcalde pedani i 21 com a president de l’EMD -a més de compaginar altres responsabilitats polítiques a l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal del Baix Ebre i la Diputació de Tarragona-, Panisello considera que ha arribat el moment del relleu al capdavant de la formació. Panisello ha explicat que no ha estat una decisió que hagi pres en les darreres setmanes, sinó que ara fa quatre anys, abans de les eleccions del 2011, ja va comunicar tant a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, com a la resta de membres del seu equip la seua voluntat de posar fi a la seua trajectòria política.

El comitè local de CiU a Jesús ha iniciat un procés intern per la presentació de candidatures de cara les eleccions del 24 de maig. Fins al moment, només Víctor Ferrando, regidor de l’EMD i president del comitè local de CiU, s’hauria presentat com a candidat de CiU, i tot apunta que serà el relleu de Panisello. En aquest sentit, Panisello ha afirmat que Ferrando té totes les qualitats d’un bon governant i sabrà estar a l’altura de la tasca que els ciutadans li encomanen.

Preguntat amb què es quedaria Pere Panisello d’aquests 27 anys, més enllà d’aconseguir que Jesús es convertís en EMD, Panisello ha destacat el nombre de serveis que s’han obtingut per al poble. Panisello també ha aprofitat l’ocasió per donar les gràcies a tots els veïns la confiança que han dipositat en la seva persona durant tants anys, i ha tingut paraules d’agraïment per als alcaldes Vicent Beguer, Marià Curto i Ferran Bel, per a tots els regidors que l’han acompanyat a Jesús, i per als treballadors de l’EMD. / Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta