28 de març del 2015

PxC confirma els seus candidats a Tortosa, Roquetes, Amposta i la Sénia per al 24 de maig


TORTOSA (Baix Ebre).- El consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) ha celebrat aquest dissabte la seua reunió periòdica a Tortosa. El secretari general de PxC, Robert Hernando, i el delegat territorial de les Terres de l'Ebre, el regidor tortosí Jordi P. Casanova, han volgut deixar molt clar que a les properes eleccions municipals faran fora "la casta política corrupta dels nostres ajuntaments". Una vegada finalitzat el consell, que ha tingut lloc al centre cívic de Ferreries, s'ha procedit a presentar als candidats de les comarques de l'Ebre. Casanova repetirà com a candidat a l'alcaldia de la ciutat, mentre que María Jesús Herrero i Josep Salvadó han estat els designats com a dos i tres de la candidatura a Tortosa.

Per la seua banda, Germà Ciscar, regidor i portaveu de PxC a Amposta, repetirà com a alcaldable a la capital del Montsià. Ramón Martí, regidor a Roquetes, també repetirà com a alcaldable de PxC. José Antonio Añón, de la Sénia, serà el candidat a l'alcaldia de la població del Montsià. L'acte s'ha tancat amb un dinar de germanor en un conegut restaurant de la ciutat de Tortosa, "enmig d'un ambient de gran optimisme pels resultats electorals a les nostres comarques", segons PxC. / Imatge PxC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta