4 de març del 2015

Tomàs (ERC) es compromet a no compaginar l’alcaldia d'Amposta amb cap altre càrrec polític o professional


AMPOSTA (Montsià).- L’alcaldable d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha manifestat aquest dimecres el seu compromís electoral: no compaginar l'alcaldia d'Amposta amb cap altre càrrec polític o professional. Segons Tomàs, "una ciutat com Amposta, amb més de 20.000 habitants, dels quals 2.000 es troben en situació d’atur, requereix un alcalde que estigui cada dia de la setmana a l’Ajuntament treballant pel poble". Per aquest motiu, Tomàs ha reiterat que si és alcalde només es dedicarà a la ciutat i que, per tant, no compaginarà l’alcaldia amb cap altre càrrec polític o professional.

El candidat republicà ha recordat que és enginyer industrial i que es dedica a la política per vocació. "No entenc la política com una mitjà de creixement personal ni de partit, ni d’acumulació de càrrecs i, per tant, si sóc alcalde, aquest serà l’únic càrrec i l’única dedicació que tindré", ha remarcat. D’aquesta manera, Tomàs descartava la possibilitat de compaginar diversos càrrecs en consorcis, institucions públiques i privades. Tomàs ha qualificat la situació actual de l’Ajuntament "de desgovern", i ha afirmat que per això es fa absolutament necessari que el nou alcalde estigui cada dia a l’Ajuntament.

Al marge d’aquest compromís personal, el candidat republicà ha manifestat que Esquerra d’Amposta no renuncia a tenir representants ampostins en altres administracions, però en cap cas hi anirà ell, en cas de ser l'alcalde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta