5 de març del 2015

Tres treballs sobre el caragol maçana, el Castor i la caça opten al premi ebrenc de Periodisme


TORTOSA (Baix Ebre).- El jurat del Premi de Periodisme 'Terres de l'Ebre', instituït per la demarcació ebrenca del Col·legi de Periodistes de Catalunya, ha donat a conèixer aquest dijous els tres finalistes d'aquesta primera convocatòria. El guanyador no es coneixerà fins el mateix dia del lliurament del premi, en el marc de la Festa del Periodisme, que se celebrarà aquest dissabte 7 de març en el decurs d'un sopar que aplegarà els professionals del món de la comunicació ebrenca.

El jurat - integrat pels periodistes Víctor Sorribes, Sílvia Tejedor, Rosa Garcia i Joan Josep Carot, i per l'escriptor Andreu Carranza- ha triat com a finalista el reportatge 'Invasors', un reportatge de Joanna Pardos i Sílvia Berbís sobre l' impacte del caragol poma als camps d'arròs del delta de l'Ebre, emès al programa '30 minuts', de TV3. També el llibre 'Castor: la bombolla sísmica', un treball d'investigació periodística de Jordi Marsal sobre el projecte de magatzem submarí de gas instal·lat davant d' Alcanar i Vinaròs, publicat per Edicions Saldonar. Finalment, el reportatge 'El cas de Noèlia Cartes', un reportatge de Dani Gutiérrez sobre una jove rapitenca de 25 anys que, després de traure's el permís d'armes, va guanyar el sostcampionat d'Espanya en una modalitat de les competicions de gossos de caça. El treball va ser emès a Canal Terres de l'Ebre.

La Demarcació de les Terres de l'Ebre del Col·legi de Periodistes de Catalunya va convocar a finals de l'any passat el I Premi 'Terres de l'Ebre' de Periodisme amb l'objectiu de reconèixer el millor treball periodístic de 2014 en qualsevol format, àmbit i estructura. En aquesta primera edició s'hi van presentar un total de 17 treballs periodístics. El guardó està dotat enguany amb 1.000 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta