3 de març del 2015

Un estudiant de Tortosa desmenteix ser l'agressor de la Diagonal, que ja ha estat detingut a Toledo



TORTOSA (Baix Ebre).- La policia ha detingut a Talavera de la Reina, a Toledo, un jove acusat de l'agressió d'una noia a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Els Mossos van difondre les imatges divendres passat, demanant la col·laboració ciutadana per intentar identificar l'agressor. El noi havia anat a Barcelona a passar el cap de setmana amb un grup d'amics. Els fets van passar durant la nit, quan el grup va sortir de festa i es va trobar amb la noia esperant creuar un pas de vianants a la Diagonal. L'agressor s'hi va acostar per l'esquena i li va clavar una puntada de peu al bessó que la va fer caure al terra. Les imatges van encendre les xarxes socials, i alguns usuaris van acabar acusant l'estudiant tortosí Ruben Mascarell Ortí de ser l'autor de l'agressió.

De fet, segons ha informat la Cadena Ser, Ruben Mascarell va descobrir dissabte que li havien omplert el mur de Facebook amb un centenar llarg d'insults. A algú li havia semblat que l'agressor de la Diagonal podia ser aquest noi de Tortosa de 20 anys i estudiant de criminologia la UAB. Quan va veure el linxament que estava patint, Mascarell va anar directament a la comissaria dels mossos de Tortosa per deixar clar que ell no era l'agressor. De fet, ell mateix també va penjar un comentari al seu Facebook, per desmentir la seua implicació en els fets.

El malentès s'ha acabat aquest dimarts. Al cap de quatre dies, el noi ha estat detingut a Talavera de la Reina per la Policía Nacional. Se li imputa un delicte de vexacions injustes, al qual se n'hi podria afegir un altre de lesió, ja que la noia va patir un esquinç. En comprovar que el vídeo es convertia en viral, el noi i els amics que l'acompanyaven van esborrar els seus rastres de totes les xarxes socials. Però la col·laboració ciutadana ha fet efecte i, gràcies a la informació adreçada als cossos policials, els agents han detingut el presumpte autor de l'agressió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta