5 de març del 2015

Un petit polígon industrial al costat de l'eix de l'Ebre, el repte pendent de Panisello a Jesús


JESÚS (Baix Ebre).- Pere Panisello ha fet balanç aquest dijous dels seus 27 anys a l’alcaldia de Jesús, primer com a alcalde pedani i després durant 21 anys com a president de l’EMD. Dos dies després de confirmar que no repetirà com a candidat de CiU, Panisello ha dit que està orgullós d’haver fet obres com la rehabilitació de l’edifici de la Immaculada, però sobretot d’haver dotat el poble de serveis com ara la llar d’infants, l’escola de música, el punt jove, i els equipaments culturals i esportius que s’han construït. De la mateixa manera, Panisello ha volgut destacar la cohesió i la dinamització social que s’ha aconseguit, amb més de 30 entitats al poble de Jesús. Quant als reptes pendents, Panisello ha afirmat que no voldria revelar les propostes electorals del seu relleu com a candidat de CiU, Víctor Ferrando. Però sí que ha recordat que el pla general d’urbanisme preveia la construcció d’un petit polígon industrial a Jesús, al costat de la C-12, que l’arribada de la crisi va acabar frustrant.

En canvi, Panisello ha reconegut que deixarà l’alcaldia de Jesús amb una bona notícia per al poble. Es tracta de l’aprovació del nou projecte de desdoblament de l’eix de l’Ebre, i del compromís de l’Ajuntament de Tortosa de desafectar els terrenys de la partida de Sant Bernabé i de la zona del Canalet que quedaven trinxats pel traçat de la variant que impulsava el tripartit. El president de l’EMD ha afirmat que la solució adoptada ara per la Generalitat “és la millor”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta