27 d’abril del 2015

Aspa (ERC) aposta pel creixement turístic de Deltebre, amb un gran hotel a la nova urbanització de Riumar



DELTEBRE (Baix Ebre).- El candidat d’Esquerra a Deltebre, Gervasi Aspa, ha avançat aquest dilluns els principals eixos del seu programa electoral per a les municipals del 24 de maig. Un programa basat en la creació d’ocupació, les polítiques socials i el creixement econòmic. Aspa ha dit que durant aquest mandat, en què ERC ha governat repartint-se l’alcaldia amb el PSC, ha pogut treballar en una vintena de projectes per seguir canviant Deltebre. Un dels més engrescadors és la construcció d’un important complex hoteler a l’ampliació de la urbanització de Riumar, a càrrec d’un grup d’empreses de capital espanyol, francès i català. Segons Aspa, les obres podrien començar a principis del 2016. Es tracta d’una inversió de 54 milions d’euros, amb una urbanització annexa i unes 900 places hoteleres, que suposarà la creació de més de 300 llocs de treball.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Aspa ha dit que hi ha altres projectes turístics, com un nou càmping i també una aula de natura amb una casa de colònies amb 400 llits a les granges de’n Roig. A més, el candidat d’ERC ha remarcat la necessitat d’implantar alguna indústria agroalimentària, que permeti la creació de 200 llocs de treball. En la mateixa línia, ha rebutjat la proposta del PP d’arrendar parcel·les de la finca de Bombita per tornar a conrear-hi arròs. De fet, el candidat d’Esquerra ha apostat per recuperar el projecte de fer-hi un centre d’interès turístic, on podrien treballar unes 170 persones.

 Finalment, Gervasi Aspa ha desitjat molta sort a la CUP, partit que es presenta per primera vegada a Deltebre. A més, ha valorat la transformació de la llista del PSC en Compromís d’Esquerres i la crida a la unitat que ha fet Lluís Soler, de CiU, per dissenyar el Deltebre del futur. Quant a possibles pactes, Aspa no creu que CiU aposti per formar govern amb el PP, i ha deixat la porta oberta a una entesa entre els republicans i convergents, pensant també en les eleccions catalanes del 27-S.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta