22 d’abril del 2015

Bel presenta un programa 'ambiciós però realista' perquè CiU puga governar Tortosa quatre anys més


TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde i candidat de CiU a Tortosa, Ferran Bel, ha donat a conèixer aquest dimecres el programa electoral amb què es presenta el 24 de maig a les municipals, amb l'objectiu de liderar un tercer mandat a l'Ajuntament. Bel ha assegura que és un programa "ambiciós" però "realista", fet des de l'experiència de gestió dels darrers vuit anys de govern. El programa es divideix en catorze àrees amb un total de 140 propostes. Per exemple, hi ha l'impuls de consultes populars a través del reglament de participació ciutadana, la transformació de la pista de Vinallop en un pavelló esportiu, la millora de l'accessibilitat a l'hospital Verge de la Cinta, o la rehabilitació integral del barri Sant Jaume a través de la Llei de barris. També hi ha propostes del programa del 2011 que no s'han realitzat aquest mandat, com les noves piscines o la zona lúdica al pont del tren.

La presentació del programa electoral de CiU, que es repartirà en un format de llibreta entre els ciutadans durant la Diada de Sant Jordi, s'ha fet a la plaça del Paiolet, entre dues de les actuacions que es faran en el pròxim mandat: la reforma del pont de l'Estat i la creació d'un nou espai davant de la catedral amb l'enderroc de les cases de l'antiga façana fluvial. Aquestes, però, són dos de les 140 propostes que s'han inclòs a un programa que, com ha admès Bel, no és "ni trencador ni rupturista". "No és un programa d'accions estrella sinó que pretén donar continuïtat a un projecte que ha tingut èxit", ha manifestat.

Acompanyat de bona part dels membres de la seua candidatura, Bel ha presentat també el lema de campanya 'Sumem per Tortosa'. Com ha detallat, creu que és el moment "de sumar i fer pinya" davant un escenari preelectoral històric amb la presentació de fins a nou candidatures a la ciutat. Entre algunes de les actuacions que es donaran a conèixer en detall durant la campanya electoral hi ha la millora de l'accessibilitat a l'Hospital Verge de la Cinta, la construcció d'unes escales al pont de Tirant lo Blanc per connectar el barri del Temple i el de Sant Llàtzer, l'impuls d'una zona d'esbarjo al pont del tren, l'ampliació dels passejos fluvials, la creació de 300 noves places d'aparcament a Quatre Camins, l'ampliació de les places de menjador escolar durant els mesos d'estiu, la creació d'un nou centre de les tres cultures a l'entorn del barri jueu, o la museïtzació de les avançades de Sant Joan, entre altres. / Imatge ACN

1 comentari:

  1. Això: Propostes realistes, les piscines i los bars al pont del tren….. que passa, abanos no eren realistes?:
    http://humorcillet.blogspot.com.es/2012/06/lo-pont-del-tren-tortosa-encara-sense.html
    http://humorcillet.blogspot.com.es/2014/01/les-noves-piscines-de-tortosa-lo.html

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta